VÅRA TJÄNSTER

Våra tjänster

Bemanning

I en ständigt föränderlig omvärld kan det ibland vara svårt att hålla personalstyrkan på rätt nivå. Vid arbetstoppar eller personalbrist kan vi hjälpa till med kompetent och flexibel arbetskraft under kortare eller längre perioder. Vi anpassar resurserna utifrån behovet.

 

Bygg & Entreprenad

Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp med ditt projekt. Vi åtar oss diverse förekommande  byggarbeten inom renovering, tillbyggnad och nybyggnadVi levererar helhetslösningar på entreprenad. 

Fastighetsskötsel

Hinner du inte med fastighets- eller trädgårdsskötseln eller vill du helt enkelt hellre lägga tiden på annat? Med ett skötselavtal kan vi hjälpa dig effektivisera och ta hand om den inre såväl som den yttre skötseln. Vi anpassar oss efter vad du som fastighetsägare har för önskemål och behov oavsett om du är privatperson, företag eller bostadsrättsförening. 

Teckna ett skötselavtal med oss!
Trädgårdsskötsel

Vi ombesörjer den yttre miljön och tillsammans med dig sammanställer vi en skötselplan där tex gräsklippning, häckklippning och rensning av rabatter kan ingå. Vi kan även ta hand om trädbeskärning och snöröjning vintertidGivetvis går det bra att bara teckna en tjänst, tex regelbunden gräsklippning eller häckklippning 1-2 gånger per år. Välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information, göra en prisförfrågan eller beställa våra tjänster.

Fastighetsservice Bas

Vi besöker din fastighet en gång i månaden, före och efter storhelger eller enligt dina önskemålVi kontrollerar att allt är i sin ordning och om skador skulle ha uppstått dokumenterar vi och återkopplar till dig för eventuella åtgärder. 

 

 

Fastighetsservice Plus

Samma yttre tillsyn som Fastighetsservice Bas samt att vi även kontrollerar invändig miljö och tex höjer värmen inför din ankomst, sätter upp och tar ner adventsstakar till jul etc. Vi kan också fylla ditt kylskåp inför din ankomst. Du mailar oss vad som ska inhandlas tre dagar innan och vi levererar mot timdebitering. 

Mark & Anläggning

Behöver du hjälp med stensättning, plattläggning eller dränering? Vi utför de flesta arbeten inom mark och anläggning. Kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Med ett fysiskt besök ser vi hur arbetet kommer att behöva utföras innan vi lämnar en offert. 

Minireningsverk från Topas

Funderar du på ett eget minireningsverk? Vi hjälper till med grävarbetet och installationen av minireningsverk, bestående av modern teknologi och hög reningsnivå. Kontakta oss gärna för mer information, planering och prisuppgift.

Städservice

Vi hjälper dig att hålla rentantingen vid enstaka tillfällen eller kontinuerligt.

Vi är flexibla och anpassar oss efter dina önskemål
. Ska du flytta och vill ha hjälp med flyttstädning? Har du en hyresfastighet och önskar trappstädning eller vill du anlända till ett nystädat fritidshusVälkommen att kontakta oss oavsett om du är privatperson, företag eller bostadsrättsförening. 

Trädgårdsskötsel

Din trädgårds- och grönyteskötsel kan vi med stor kompetens ta hand om under alla årstider. Karakteristiska arbetsuppgifter är gräsklippning, häckklippning, trädbeskärning, trädfällning, stubbfräsning, plantering, ogräsrensning, lövkrattning med mera. På vintern utför vi snöröjning och halkbekämpning med stora och små maskiner och även handskottning. 

Miljövänlig ogräsbekämpning

Vi utför ogräsbekämp-ning och sanering med hetvatten med K-HEAT MAXI PLUS 15/160 – den miljövänliga metoden! På ett enkelt, snabbt och effektivt sätt kan vi rengöra och ta bort oönskad växtlighet på stenbelagda ytor och liknande platser.

Effektiv grönyteskötsel

Kontinuerlig gräsklippning eller bara vid enstaka tillfällen? En välvårdad gräsmatta ger tomten ett proffsigt helhetsintryck och ingen gräsmatta är för liten eller för stor för oss – vi har gräsklippare för alla typer av grönytor.  

Häckklippning

Dags att klippa häcken? Vi har stor erfarenhet av häckklippning, egen utrustning, tar med oss häckklippet och finns bara ett samtal bort. Du behöver bara bestämma höjd och omfattning. 

Bevara® Tak & Fasadvård

Dags för husvård? Rengör och skydda dina tak, fasader och stenytor från påväxt genom att behandla med BEVARA®. Utnyttja rotavdraget och låt oss, som är auktoriserad BEVARA®-entreprenör, utföra jobbet. Kontakta oss för mer information och prisuppgift.