Aktuellt gällande Covid-19

Angående Coronavirus och Covid-19

Vi är måna om dig som kund och vill att du ska känna dig trygg och säker när vi utför våra uppdrag hos dig. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vidtar försiktighetsåtgärder för att förhindra smittspridning av coronaviruset och Covid-19.

Vi håller fysiskt avstånd till dig och övriga medarbetare – såväl inomhus som utomhus, under fikapauser och i färdmedel.

Vi undviker att ta i hand.

Vi respekterar och är lyhörda för om du som kund eller någon annan medarbetare vill vidta särskilda försiktighetsåtgärder i mötet med oss. Vi är också extra aktsamma när vi träffar någon – eller om vi själva – tillhör en riskgrupp.

Våra uppdrag utförs enbart av friska och symptomfria medarbetare. Vid sjukdom stannar medarbetaren hemma tills dess att han eller hon varit symptomfri i två dagar. Detta kan leda till att ett uppdrag inte kan utföras vid den tidpunkt som överenskommits på grund av sjukfrånvaro. Vi hoppas du som kund har överseende om så skulle vara fallet.

Vi förutsätter att du som kund respekterar och agerar efter samma punkter här ovan i mötet med oss och att vi tillsammans håller en god allmänhygien;
Hostar och nyser i armvecket eller i pappersnäsduk
Undviker att röra vid ansiktet eller ögonen
Tvättar händerna ofta med tvål och vatten eller använder handsprit om tillgång till handtvätt saknas.