Fastighetsskötsel

Skötselavtal - Trädgårdsskötsel

Tecknar du ett skötselavtal med oss ingår bland annat:

  • Gräsklippning
  • Häckklippning
  • Snöröjning
  • Trädbeskärning
  • Maskinsopning

Vi utför fastighetsskötsel åt företag och privatpersoner där vi sköter den yttre miljön såsom gräs-, häck- och trädklippning, sopning och snöröjning.

Fastighetsservice Grundpaket

I detta paket kontrollerar vi din fastighet en gång i månaden, före och efter storhelger eller enligt önskemål.

Vid besöket av fastigheten kontrolleras att inga skador har uppstått. Om skador har skett på fastigheten dokumenterar vi och återkopplar till dig för eventuella åtgärder.

Pris: 700 kr/per gång inkl. moms

Fastighetsservice Plus

Som ovan samt att vi har tillgång till nyckel för att kontrollera invändig miljö och tex sätta på värmen så att fastigheten är uppvärmd när ni anländer.

Pris: 900 kr/per gång inkl. moms

Vi erbjuder också att fylla kylskåpet enligt önskemål, vilket timdebiteras. Du mailar oss vad som ska inhandlas tre dagar innan ankomst och betalar mot faktura.

Trädgårdspaket

Vi gör upp en skötselplan tillsammans, där tex häckklippning, gräsklippning, skötsel av rabatter kan ingå. Prissättning sker efter hur omfattande arbetet är men tanken är att du vet vilken skötsel som behövs per månad.

Välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information, prisförfrågningar eller beställa våra tjänster.
Namn:*
E-post:*
Telnr:*
Meddelande:
Ev. rabattkod:
Jag godkänner att Farmartjänst Österlen behandlar mina personuppgifter för fortsatt kommunikation enligt gällande dataskyddsförordning GDPR genom att bocka i rutan.*